کارشناس فرهنگی و پژوهشگر حوزه علمیه خواهران گفت: ترویج فرهنگ عفاف و حجاب در جامعه و تأثیرگذاری مطلوب در این باره، نیازمند اجرای طرح های خلاقانه و به روز است.
مسئله وقتی بدتر می شود که می گوید این لباس ها ایرانی و در همین شهر قم در جلوی چشم بازرسان و ناظران اماکن عمومی پخش می شود، می گفت: این لباس توی این مغازه بوده و بازرسان اماکن آمدند و دیدند و یک تذکر نصفه و نیمه دادند و رفتند؛ معلوم بود آنها هم دیگر برای شان عادی شده است.
مجری طرح چهارشنبه های زهرایی که روزی این حرکت مقدس را با تعدادی انگشت شمار آغاز کرده امروز در چهارمین سال فعالیتش بیش از 500 نیرو را آموزش داده تا به شکلی نو تذکر لسانی را در خیابان های شهر قم احیا کنند و این تنها بخشی از فعالیت های فرهنگی موسسه بهشت راه اطهر است.
امام جمعه قم آسیب شناسی مشکلات مربوط به حجاب و عفاف در جامعه را ضروری خواند و گفت: باید بررسی کرد مشکل از کجاست آیا رابطه افراد با خانواده نقص دارد، آیا آموزش و پرورش و دانشگاه نقش تربیتی خود را به درستی انجام نمی دهد و یا نهادها رسالت و وظایف خود را به درستی انجام نمی دهند.
دبیر قرارگاه ۱۹ دی استان قم با اشاره به برنامه های قرارگاه در حوزه عفاف و حجاب و امر به معروف و نهی از منکر گفت: قرارگاه از دستگاهها امور محوله را مطالبه میکند و در برابر کوتاهیها نیز برخورد خواهد شد و قرار بر این است که کاستیها به طور جدی پیگیری و بررسی شوند.
فرمانده انتظامی استان قم گفت: امروز در خاکریز عفاف و حجاب قرار داریم و تا پای جان از این خاکریز دفاع میکنیم و پرسنل نیروی انتظامی قم آماده شهادت در این عرصه هستند.
در دوران ابتدایی، چادرم را میبوسیدم و آن را روی میز میگذاشتم، بدون آن که بحث ما حجاب و عفاف باشد. دانشآموزی علت را جویا شد؛ گفتم چادرم است و آن را دوست دارم. این نشان حضرت زهرا(س) است.
آیتالله جعفر سبحانی از مراجع تقلید بابیان اینکه از معنویت در دانشگاهها نباید غافل شد گفت: دین باید در متن زندگی دانشجویان قرار گیرد. از این طریق دانشجو و تحصیلکرده هم دنیا را دارد و هم آخرت را.
معاون سیاسی امنیتی استاندار قم بر لزوم آسیبشناسی و تعیین نقاط ضعف در حوزه عملکردهای مرتبط با امربهمعروف و نهی از منکر تاکید کرد و گفت: دو هزار نفر کارمند زن در استان قم داریم که ترویج حجاب و عفاف در میان آنها به صورت ویژه دنبال میشود.
حجتالاسلام شاکری با تأکید بر این که حجاب و عفاف همان تأکید بر صیانت از اصالت انسانی و الهی است، گفت: حجاب برای حضور زن مسلمان در عرصههای اجتماعی، سیاسی و علمی هیچ محدودیتی ایجاد نمیکند.